THE SIMPSONS ARCHIVE
EPISODE GUIDE

Afsnitsguiden

Oprettet den 15. januar 2004 af Claus Rasmussen

Denne liste er sorteret efter den rækkefølge afsnittene er blevet sendt på 3+ og nummereret derefter. Da ingen danske titler kan fremskaffes, og da videoerne i øvrigt benytter de originale amerikanske har jeg valgt at gøre det samme. Titlerne er for øvrigt direkte kædet til deres respektive manuskripter og betragtninger på The Simpsons Archive.

De mystiske bogstavkombination angives i parentes efter titlen er seriens produktionskode og datoen i blå til højre er dagen for allerførste visning, på den amerikanske Tv-station FOX. Desuden kan du ved at klikke ved en gæstestjernes navn slå vedkommende op på "The Internet Movie Database".
SÆSON 15 (2003-2004)

Vælg en sæson: [ TV | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 16 ]

314 - Treehouse of Horror XIV (EABF21) 2. nov. 2003

Halloweenudgaven består denne gang af følgende tre historier: Reaper Madness, hvor Homer bliver Døden selv og må overtage dennes ubehagelige job. I Frinkenstein genopliver den Nobelprisvindende professor Frink sin afdøde far, hvilket får uoverskuelige konsekvenser. Stop the world, I want to Goof Off er en parodi på Clockstoppers, hvor Bart og Milhouse får fat i en ur som kan stoppe tiden.

315 - The President Wore Pearls (EABF20) 9. nov. 2003

En kasinoaften på Springfield elementary, arrangeret af elevrådsformand Martin, udvikler sig i voldelig retning. Som følge heraf overtager Lisa Martins position. Lærerne synes imidlertid hun får for meget magt og beslutter at stække hende ved at fylde hendes dag med ubetydelige trivialiteter.

316 - My Mother the Carjacker (EABF18) 16. nov. 2003

Homer opdager at hans mor sender ham skjulte budskaber kamuflerede i almindelige avisartikler. Dette leder til at Homer bliver genforenet med sit mødrende ophav atter engang, men uheldigvis bringer det hende også tilbage i politiets opmærksomhed og hun ender med at blive anholdt. Homer bliver derfor opsat på at få sin mor ud af fængslet igen. Gæsteoptræden af Tom Kenny og Glenn Close.

317 - The Regina Monologues (EABF22) 23. nov. 2003

En af Burns' bortfløjne $1000-sedler havner i Barts besiddelse og ender med at blive udstillet på hans "museum". Burns kommer hurtigt og kræver sin seddel tilbage, men inden da når Bart at tjene nok penge på at udstille den til at kunne sende hele familien til England. På den anden side lykkes det uheldigvis Homer at rage uklar med Hendes Kongelige Højhed og han bliver send i fangekælderen i Tower. Gæsteoptræden af Ian McKellan, J. K. Rowling, Jane Leeves og Tony Blair.

318 - The Fat and the Furriest (EABF19) 30. nov. 2003

Da Homer tager til lossepladsen for at smide skrald ud bliver han overfaldet af en bjørn og han går straks i panik. Denne opførsel får hele byen til at stemple ham som kujon, så får at genvinde sin stolthed bygger han en bjørnebekæmpningsdragt og drager ud for at konfrontere bjørnen.

319 - Today, I Am a Klown (FABF01) 7. dec. 2003

Krusty indrømmer at han aldrig fik sin Bar Mitzvah og han opsøger sin fars hjælp til at gennemføre ritualet. Senere, da Krusty opdager at han som jøde ikke kan arbejde på Sabatten hyrer han en gæstevært til sit show, og valget falder på Homer. Homer's alternative still vinder han hurtigt fans og popularitet og Lisa opfordrer han til at udnytte det til gode formål. Gæsteoptræden af Jackie Mason som Rabbiner Krustowsky og Mr. T.

320 - 'Tis the Fifteenth Season (FABF02) 14. dec. 2003

Homer får et Joe DiMaggie baseballkort af Mr. Burns som intet aner om kortets værdi. Han sælger det for en stor bunke penge, men ender med at spendere hovedparten på sig selv til sin families store fortrydelse. Homer får dårlig samvittighed over sin grådighed og beslutter sig for gøre sin handling god igen. Gæsteoptræden af Joe Mantegna som Fat Tony.

321 - Marge vs. Singles, Childless Couples, and Teens, and Gays (FABF03) 4. jan. 2004

Da en gruppe af enlige, pensionister, barnløse par, teenagere og homoseksuelle protester over at skulle ligge under for børnefamilier, tager Marge kampen op for at bevare børnefamiliernes rettigheder.

322 - I, (Annoyed Grunt)-bot (FABF04) 11. jan. 2004

Homer og Bart ser et Batte Bots-agtigt program på tv og bliver inspireret til selv at bygge en kamprobot. Deres første robot bliver imidlertid bliver imidlertid ydmyget til deres første kamp, så Homer lav en ny robot som han selv styrer indefra. Dette træk bringer ham imidlertid i stor fare fra de andre, rigtige, robotter.

323 - Diatribe of a Mad Housewife (FABF05) 25. jan. 2004

Marge begynder at skrive en roman. Hun finder sin inspiration i dagligdag og baserer forholdet mellem bogens hovedpersoner på sit og Homers forhold. Da den kvindelige hovedrolle har en affære bliver Homer nervøs for at Marge er ham utro med naboen Ned Flanders.

324 - Margical History Tour (FABF06) 8. feb. 2004

Da Springfield Biblioteks bogbeholdning viser sig lav, tyer Marge til selv at fortælle børnene tre historiske fortællinger: Disse indvolverer Homer som Henry VIII, som desperat leder efter en kone, der kan føde ham en søn. Lenny og Carl, i rollen som Lewis og Clark, udforsker det amerikanske fastland ledet af Sacagawea (i form af Lisa). Og slutteligt Bart som en ung Mozart og Lisa som hans jaloux lillesøster.

325 - Milhouse Doesn't Live Here Anymore (FABF07) 15. feb. 2004

Milhouse og hans mor flytter til Capital City, hvorved Bart mister sin bedste ven. I stedet begynder Bart at opsøge sin søster selskab og det viser sig de kommer godt ud af det sammen. Homer opdager i mellemtiden at han kan tjene gode penge på at "arbejde" som tigger. Gæsteoptræden af Nick Bakay som katten Salem (fra Sabrina - skolens heks), William Daniels som bilen KITT, Dick Tufeld og Isabel Sanford.

326 - Smart and Smarter (FABF09) 22. feb. 2004

Apu og Manjula sender deres børn på den ambitiøse Miss Wickerbottoms Præ-børnehave skole, hvilket inspirerer Homer til at forsøge også at få Maggie optaget. Hun bliver optaget efter at have taget en IK-test, hvori hun scorer højere end sin storesøster Lisa. Denne opdagelse kommer som noget af en omvæltning for Lisa. Gæsteoptræden af Simon Cowell.

327 - The Ziff Who Came to Dinner (FABF08) 14. mar. 2004

Familien opdager at Marges ekskæreste, Artie Ziff, gemmer sig på deres loft fordi han er på flugt fra myndighederne grundet økonomisk kriminalitet. Da FBI omsider kommer for at arrestere Ziff han Homer netop vundet aktiemajoritet og dermed ansvaret og bliver derfor anholdt i Ziffs sted.

328 - Co-Dependent's Day (FABF10) 21. mar. 2004

Marge prøver at finde en alkoholfri begivenhed hun kan deltage i sammen med Homer, men hendes valg falder uforvarende på den lokale Oktoberfest. Da Homer bliver fuld og kører galt på vejen hjem skubber han skylden over på Marge som derved bliver sendt på alkoholafvænning.

329 - The Wandering Juvie (FABF11) 28. mar. 2004

Bart gennemfører et svindelnummer der resulterer i at han bliver smidt i ungdomsfængsel. Her møder han pige ved navn Gina som tvinger ham til at flygte sammen med hende. Gæsteoptræden af Sarah Michelle Gellar som Gina.

330 - My Big Fat Geek Wedding (FABF12) 18. apr. 2004

Skinner og Krabappel beslutter sig endeligt for at planlægge deres. Men Skinner vedvarende vrangvillighed og generelle tøven får Krabappel til at tvivle på om hun overhovedet ønsker at gifte sig med ham.

331 - Catch 'Em If You Can (FABF14) 25.apr. 2004

Da Marge og Homer skal besøge onkel Tyrone i anledning af hans fødselsdag får Bart og Lisa lov til at blive hjemme. Midt under turen beslutter Marge og Homer sig i midlertid for at droppe fødselsdagen og benytte sig af muligheden til at tage en afslappende ferie uden børn. Da Bart og Lise opdager dette, gør de alt hvad de kan for at spolere deres forældres ferie.

332 - Simple Simpson (FABF15) 2. maj 2004

Homer vinder en baconkonkurrence så giver ham æren som dommer til en grisekonkurrence på det lokale dyrskue. Her bliver han vidne til at en af de andre dommere udmyger Lisa. Desperat efter at tage hævn, men nervøs for politis indblanding, forklæder han sig som "Tærtemanden" som slår til mod al uretfærdighed.

333 - The Way We Weren't (FABF13) 9. maj 2004

Homer og Marge fortæller børnene historien om hvordan de mødtes først gang på en sommerlejr som børn. Desværre viser fortiden sig også at indeholder ubehagelige oplevelser.

334 - Bart-Mangled Banner (FABF17) 16. maj 2004

Bivirkningerne fra en vaccination gør Bart midlertidigt døv. Dette medfører at han ved en tilfældighed kommer til at moone det amerikanske flag, hvilket skabe oprør blandt de mere patriotiske befolkningsmedlemmer. Til sidste bliver hele familien så upopulær at de ender i fængsel.

335 - Fraudcast News (FABF18) 23. maj 2004

I et forsøg på af forbedre sit image blandt byen befolkning opkøber mr. Burns alle de lokale nyhedsmedier og begynder at udsende propagende for sig selv. Den eneste selvstændige nyhedsformidler bliver dermed Lisas private nyhedsbrev, hvilket vækker mr. Burns vrede.

Vælg en sæson: [ TV | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 16 ]
Search The Simpsons Archive:    Search Help

[ FAQs, Guides & Lists | Upcoming Episodes | Capsules | Miscellaneous | Web Links | News | About | Home ]

Last updated on June 8th, 2004 by Claus Rasmussen (claus@snpp.com)