THE SIMPSONS ARCHIVE
EPISODE GUIDE

Afsnitsguiden

Oprettet den 28. september 2001 af Claus Rasmussen

Denne liste er sorteret efter den rækkefølge afsnittene er blevet sendt på 3+ og nummereret derefter. Da ingen danske titler kan fremskaffes, og da videoerne i øvrigt benytter de originale amerikanske har jeg valgt at gøre det samme. Titlerne er for øvrigt direkte kædet til deres respektive manuskripter og betragtninger på The Simpsons Archive.

De mystiske bogstavkombination angives i parentes efter titlen er seriens produktionskode og datoen i blå til højre er dagen for allerførste visning, på den amerikanske Tv-station FOX. Desuden kan du ved at klikke ved en gæstestjernes navn slå vedkommende op på "The Internet Movie Database".
SÆSON 14 (2002-2003)

Vælg en sæson: [ TV | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 15 | 16 ]

292 - Treehouse of Horror XIII (CABF19) 3. nov. 2002

Dette trettende Halloweenafsnit består af følgende tre segmenter. "Send in the Clones", hvor Homers nye hængekøje viser sig i stand til at lave kloner af Homer, hvilket får dødelige konsekvenser. "The Fright to Creep and Scare Harms", Lisa, der bliver deprimeret William H. Bonneys utidige død, får byen til at opgive alle våben, hvilket viser sig uheldig da de kort efter bliver hjemsøgt af cowboyzombier. "The Island of Dr. Hibbert", Simpson familien holder ferie på Dr. Hibberts ø, men det viser sig hurtigt at der er noget meget mystisk med øens dyreliv.

293 - How I Spent My Strummer Vacation (DABF22) 10. nov. 2002

Efter en druktur bliver Homer optaget med skjult kamera i taxien på vejen hjem. Da disse optagelser bliver vist på TV får familien en ubehagelig indsigt i Homers uforbeholdne holdning om dem. I et forsøg på at forbedre Homers humør sender de ham på Mick Jaggers Rock 'N' Roll Fantasy Camp, hvor Homer straks får smag for det søde liv som rockstjerne. Gæsteoptræden af Sir Mick Jagger, Keith Richards, Lenny Kravitz, Elvis Costello, Tom Petty og Brian Setzer.

294 - Bart vs. Lisa vs. Third Grade (DABF20) 17. nov. 2002

Springfield Elementary holder en prøve for alle sine elever. Resultatet medfører at Bart bliver sendt en klasse ned, samtidig med at Lisa bliver rykket en klasse op, hvilket gør de to søskende til klassekammerater. Det bliver imidlertid endnu værre da bliver tvunget til at samarbejde om et skoleprojekt under en udflugt.

295 - Large Marge (DABF18) 24. nov. 2002

Marge bliver nervøs for at Homer er begyndt at kigge på andre kvinder og træffer en overilet beslutning om at få foretaget en fedtsugning for at virke mere attraktiv ovefor sin mand. Takket være en forbytning på klinikken får Marge imidlertid en brystforstørrende operation beregnet på en helt anden patient.

296 - Helter Shelter (DABF21) 1. dec. 2002

Simpsonfamiliens hus bliver indtaget af russiske termitter og mens desinfektionen af huset står på, har familien brug for et andet sted at bo. De beslutter sig derfor til at deltage i et nyt reality show hvor de skal tilbringe tilværelse som i 1895. Gæsteoptræden af Larry Holmes og David Lander.

297 - The Great Louse Detective (EABF01) 15. dec. 2002

En mørk skygge fra Homers fortid truer ham på livet og for at komme truslen til livs beslutter Springfields politi at sætte en ekspert på sagen: Sideshow Bob. Gæsteoptræden af Kelsey Grammer.

298 - Special Edna (EABF02) 5. jan. 2003

Da Skinner endnu engang brænder Edna pga. problem med sin mor, bliver deprimeret over hans manglende evne til at løsrive sig. For at opmuntre hende nominerer Bart hende til Årets Lærer. Hun ender i finalen, hvilket resulterer i at alle tager til Orlando, Florida til prisoverrækkelsen. Gæsteoptræden af Little Richard.

299 - The Dad Who Knew Too Little (EABF03) 12. jan 2003

Da Homer giver Lisa en i særklasse ubrugelig fødselsdagsgave, begynder han at bekymre om at han er ved at miste kontakten med hende. I et forsøg på at genvinde det tabte hyrer han en privatdetektiv til at skygge hende. Gæsteoptræden af Elliot Gould

300 - The Strong Arms of the Ma (EABF04) 2. feb. 2003

Marge bliver udsat for væbnet røveri udenfor Kwik-E-Mart og udvikler deraf en skræk for at bevæge sig udenfor. For at fordrive tiden begynder at vægttræne

301 - Pray Anything (EABF06) 9. feb. 2003

Da Flanders vinder halvlegspræmien ved en WNBA kamp, beslutter Homer sig for at nøglen til naboens succes må væren bøn. Han begynder derfor selv at bede for alting, hvilket resulterer i at via en retsag bliver overdraget skødet til byens kirke. Så mens Lovejoy er nødsaget til at foretage sine prædikener i den lokale bowlinghal, flytter Homer ind i kirken.

302 - Barting Over (EABF05) 16. feb. 2003

Bart finder ud at han har optrådt i en reklame for mundvand til babyer som mindre. Da han opdager Homer har spildt alle pengene fra dengang på at købe en række kompromitterende billeder tilbage, bliver han arrig og flytter hjemmefra. Gæsteoptræden af Tony Hawk, Blink 182 og Jane Kaczmarek som Dommer Harm.

303 - I'm Spelling as Fast as I Can (EABF07) 16. feb. 2003

Homer forelsker sig i Krusty Burger kædens nyeste burger, Ribwichen, mens Lisa opnår pludselig berømmelse ved at kvalifere sig til delstatsfinal i en stavekonkurrence. Da salget af Ribwichen bliver stoppet i Springfield begynder Homer at turnere rundt til byer der stadig sælger delikatessen sammen med en flok ligesindende. I mellemtiden bliver Lisa præsenteret for et moralsk dilemma i stavefinalen.

304 - A Star is Born-Again (EABF08) 2. mar. 2003

Ned Flanders begynder at komme sammen med en berømt filmstjerne, men har svært ved at håndtere romancen på grund at den pludselige presseinteresse i hans person. Gæsteoptræden af Marisa Tomei

305 - Mr. Spritz Goes to Washington (EABF09) 9. mar. 2003

En omlægning af flyruter resulterer i at Simpsonfamiliens hus nu konstant bliver omfløjet af lavtgående fly. I et forsøg på at hjælpe dem af med støjforureningen bliver Krusty valgt til kongressen hvor han dog får meget svært ved at blive taget alvorligt.

306 - C.E.D'oh! (EABF10) 16. mar. 2003

Da Marge afslår Homers tilnærmelser på Valentinsdag, beslutter Homer sig for at tage et aftenskolekursus få at få mere succes i livet og ender med at følge "Succesmanship 101", hvor han lærer alt om Megatronics. Dette gør ham stand til at overtage chefposten hos atomkraftværket og fyre mr. Burns.

307 - 'Scuse Me While I Miss the Sky (EABF11) 30. mar. 2003

Den britiske dokumentarfilmskaber Declan Desmond overbeviser Lisa om at hun bliver nødt til at fokusere med på hvilke karriere hun ønsker at forfølge. Hun vælger derfor astronomi, men da byens lysforurening forstyrrer hendes stjernekiggeri får hun gennemført et valg til at slukke for byens natbelysning, hvilket fører til kraftigt stigende kriminalitet. Gæsteoptræden af Eric Idle som Desmond og Joe Mantegna som Fat Tony.

308 - Three Gays of the Condo (EABF12) 13. apr. 2003

Da Homer roder igennem sine gemmer, falder han over en arrig besked Marge skrev da de i sin gik ud sammen. Dette får Homer hun til at tvivle på grunden til Marge blev sammen med ham. Deprimeret flytter han ud af huset og i lejlighed sammen med to bøsser. Gæsteoptræden af Weird Al Yankovic, Scott Thompson som Grady, Terry W. Free som Julio og Ben Schatz.

309 - Dude, Where's My Ranch (EABF13) 27. apr. 2003

Da familen går fra dør til dør og julesange, bliver de konfronteret med en advokat som gør dem opmærksomme på at julesange er copyrightbeskyttede og at de derfor ikke kan synge dem. For at omgå dette beslutter Homer sig for at skrive sin egen sang som ender med at blive en hadesang om Flanders. Sangen bliver en landeplage og i et forsøg på at flygte fra den tager familien på ferie på en afsidesbeliggende ranch. Gæsteoptræden af Jonathan Taylor Thomas, Andy Serkis og David Byrne.

310 - Old Yeller-Belly (EABF14) 4. maj 2003

Da Santa's Little Helper vælger at stikke halen mellem benene i stedet for at hjælpe Homer ud af en brændende træhytte bliver hunden stemplet som en kujon. Da den ved et uheld får snuden i en dåse Duff øl, bliver den pludselig berømt som Duff-hunden. SLHs nyfundne indkomstpotentiale får imidlertid dens oprindelige ejer til at møde op hos familien for at kræve sin hund tilbage. Gæsteoptræden af Stacy Keach som Howard K. Duff VII.

311 - Brake My Wife, Please (EABF15) 11. maj 2003

Grov uagtsomhed i trafikken koster Homer en tur i havnen i sin bil - og hans kørekort. Ad denne tvungne vej opdager Homer glæde ved gåture. Imens bliver Marge stresset af at skulle varetage alle familiens køretur og kommer ved et uheld til at påkøre Homer. Marge tror at hun ubevidst forsøger at skade og de beslutter sig derfor for at opsøge en ægteskabsrådgiver. Gæsteoptræden af Steve Buscemi, Jackson Brownse og Jane Kaczmarek som Dommer Harm.

312 - The Bart of War (EABF16) 18. maj 2003

En af Barts drengestreger skaffer ham endnu engang nærkontakt med Springfields politistyrke. Han bliver derfor underlagt at foretage sig overvågede efterskoleaktiviteter i form af medlemskab af en indianergruppe ved navn "The Pre-Teen Braves". Disse kommer imidlertid op at toppes med deres kavalariækvivalent i en konkurrence om samfundstjeneste.

313 - Moe Baby Blues (EABF17) 25. maj 2003

Hele byens befolkning møder op i Springfields botaniske have for at overvære den unikke blomstring af en af havens sjældne blomster. Undtagen Moe, altså, som bliver nægtet adgang pga. pladsbegrænsninger. Dette bliver den sidste dråbe for bartenderen som beslutter sig for at begå selvmord. Begivenhederne arter sig imidlertid sådan at Moe istedet ender med at redde Maggies liv - og vinde hendes hengivenhed. Gæsteoptræden af Joe Mantegna som Fat Tony.

Vælg en sæson: [ TV | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 15 | 16 ]
Search The Simpsons Archive:    Search Help

[ FAQs, Guides & Lists | Upcoming Episodes | Capsules | Miscellaneous | Web Links | News | About | Home ]

Last updated on June 7, 2004 by Claus Rasmussen (claus@snpp.com)